Слънчеви очила CEBE Northshore Sensor Vario Silver AF CBS011

  • Марка: Cebe
  • Northshore Sensor Vario Silver AF CBS011
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 257.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила CEBE Northshore Sensor Vario Silver AF CBS011

Слънчеви очила Cebe Northshore отличават се с високо качество и технически характеристики, които гарантират защита, сигурност и комфорт за очите. Този модел слънчеви очила е от колекцията на CEBE Sport Active Series е създаден за спорт и всякакви занимания на открито.
Материал на лещите - Поликарбонат, 20 пъти по-устойчив на удар в сравнение със стъклото и значително по-лек (специфичната тежест на леща от поликарбонат е 1.22гр/см3 в сравнение с 2.53гр/см3 на минералната леща). Лещите от поликарбонат предлагат най-добрата комбинация от сигурност, защита, устойчивост и визуален комфорт. Oсновнитe му предимстваа са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти).
Покритие на лещите - специално създадено твърдо покритие, нанесено от външната страна на лещите подобрява устойчивостта на надраскване и създава по-добра и устойчива основа за огледалното покритие.
Лещи: Sensor Vario Rose Silver AF - високотехнологични лещи създадени по специална технология чрез излят под налягане поликарбонат с допълнително добавени цветни пигменти, което позволява създаването на собствена спектрална крива. 
Резултатът е:
По-добро различаване на цветовите преходи
По-добро възприемане на различните нюанси на кафявото
Подобрен контраст, който ни позволява да разграничим тъмните зони от по-светлите и да виждаме по-добре детайлите и релефа.
По-добро определяне на цветовете чрез намаляване на възприемането на жълтата светлина, което кара зеления и червения цвят да изпъкнат, за да се разграничат по-добре различните тонове на кафявите цветове.
Лещите Sensor Vario осигуряват кристално чиста визия без никакви изкривявания за перфектен визуален комфорт.
Огледално покритие - плътно огледално покритие нанесено от външната страна на лещите осигурява равномерно възприятие и подобрена филтрация.
% пропускане на светлината: 10%
Филтър: кат. 1-3
Размер на лещата: 50.8 х 38.7мм
Мост: 16.5мм
Дължина на страничната рамка: 121мм
Base: 8
Рамка: matt grey lime
UV защита - слънчевите очила на Cébé са произведени по най-строгите стандарти за да предпазват напълно очите от вредните UVA и UVB лъчи.
Очилата се продават с кутия и кърпичка за почистване Cebe.
Ref. Northshore - CBS011                  
Cebe - Франция

Cebe

Още от Cebe

Слънчеви очила CEBE Northshore Green Flash Mirror CBS007

Слънчеви очила Cebe Northshore отличават се с високо качество и технически характеристики, които гарантират защита, сигурност и комфорт за очите. Този модел слънчеви очила е от колекцията на CEBE Sport Active Series е създаден за спорт и всякакви занимания на открито. Гумени подложки на носа и рамката държат очилата стабилно на място. Материал на лещите - Поликарбонат, 20 пъти по-устойчив на удар в сравнение със стъклото и значително по-лек (специфичната тежест на леща от поликарбонат е 1.22гр/см3 в сравнение с 2.53гр/см3 на минералната леща). Лещите от поликарбонат предлагат най-добрата комбинация от сигурност, защита, устойчивост и визуален комфорт. Oсновнитe му предимстваа са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Покритие на лещите - специално създадено твърдо покритие, нанесено от външната страна на лещите подобрява устойчивостта на надраскване.  Лещи: Green Flash Mirror   % пропускане на светлината: 10% Филтър: кат. 3 Размер на лещата: 50.8 х 38.7мм Мост: 16.5мм Дължина на страничната рамка: 121мм Base: 8 Рамка: matt black lime UV защита - слънчевите очила на Cébé са произведени по най-строгите стандарти и да предпазват напълно очите от вредните UVA и UVB лъчи. Очилата се продават с кутия и кърпичка за почистване Cebe. Ref. Northshore - CBS007                    Cebe - Франция  ..

127.00 лв

Слънчеви очила CEBE Strickland Grey Polarized - CBS058

Cebe Strickland е унисекс модел слънчеви очила предназначен за тези, които се нуждаят от универсални очила за ползване в града, планината, пътуване и спорт. Извивката на рамкат осигурява по-ергономичен профил за удобно прилягане по лицето. Гумени подложки на носа и накрайниците на рамката държат очилата по-стабилно при активни дейности. Материал на лещите - Поликарбонат, 20 пъти по-устойчив на удар в сравнение със стъклото и значително по-лек (специфичната тежест на леща от поликарбонат е 1.22гр/см3 в сравнение с 2.53гр/см3 на минералната леща). Лещите от поликарбонат предлагат най-добрата комбинация от сигурност, защита, устойчивост и визуален комфорт. Покритие на лещите - специално създадено твърдо покритие, нанесено от външната страна на лещите подобрява устойчивостта на надраскване.  Лещи - Grey Polarized. Когато светлината се отразява от гладки повърхности като мокър асфалт, стъкло, водна порърхност или стъклата на автомобилите тя се разпръсква хоризонтално, което често създава смущаваща, опасна и понякога ослепителна интензивност на отразената светлина. Поляризираните лещи на Cebe имат филтър, който блокира отразената светлина и по този начин намалява отблясъците. Това намалява умората в очите и осигурява по-добър визуален комфорт. Очилата с поляризирани лещи са идеални за мореплаватели и упражняващи водни спортове, при шофиране и всякакви занимания в планината или града в условия на силно слънчево греене.  Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето, карайки сърф или шофирате, слънчевите очила на Cébé са проектирани и произведени така, че да задоволят и най-взискателните клиенти. % пропускане на светлината: 13% Филтър: кат. 3 Лещи: Polarized Grey Silver Размер на лещата: 58.5х41.7мм Мост: 17.6мм Дължина на страничната рамка: 122мм Base: 8 Рамка: soft touch blue grey UV защита - слънчевите очила на Cébé са произведени по най-строгите стандарти и да предпазват напълно очите от вредните UVA и UVB лъчи. Очилата се продават с кутия и кърпичка за почистване Cebe. Ref. Strickland SBS048 Cebe - Франция © alpinsport-bg.com  ..

135.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE Cinetik - CBCINETIK17

Cinetik е спортен модел слънчеви очила със сменяеми лещи за ползване в различни климатични условия. Подходящ за колоездене, туризъм, бягане, биатлон, разходки на море и планина, планински спортове и ежедневна употреба. Унисекс дизайн. Продуктите на Cebe са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Моделът Cinetik е с ултра лека рамка - тежи САМО 22 ГРАМА, изработена от лек и гъвкав и в същото време здрав и устойчив материал TR90 nylon, която не се усеща при носене през целия ден. Дизайна на рамката и лещите са специално разработени за оптимизиране на циркулацията на въздуха за се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Подложките за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активен спорт, може да се регулират според формата и размера на носа за допълнително удобство.  Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Моделът Cinetik е със сменяеми лещи. Моделът е с няколко лещи: 1 : Zone Grey Cat.3 Green  - сиви лещи с огледално зелено покритие, подходящи за слънчево време, категория филтър 3 2: Zone Yellow Cat.0 - жълта плака, подходяща за дни с намалена видимост 3: Zone Clear Cat.0 - прозрачна плака,  Рамка - сиво/ жълто База - 8 Размер на лещите - 61,6 х 38,8мм Дължина на рамката - 134мм Тегло - 22гр Моделът Cinetik е с кутия Cebe и кърпичка за почистване на очилата Ref. CBCINETIK17 производител: CEBE - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

97.00 лв 114.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE Cinetik - CBCINETIK14

Cinetik е спортен модел слънчеви очила със сменяеми лещи за ползване в различни климатични условия. Подходящ за колоездене, туризъм, бягане, биатлон, разходки на море и планина, планински спортове и ежедневна употреба. Унисекс дизайн. Продуктите на Cebe са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Моделът Cinetik е с ултра лека рамка - тежи САМО 22 ГРАМА, изработена от лек и гъвкав и в същото време здрав и устойчив материал TR90 nylon, която не се усеща при носене през целия ден. Дизайна на рамката и лещите са специално разработени за оптимизиране на циркулацията на въздуха за се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Подложките за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активен спорт, може да се регулират според формата и размера на носа за допълнително удобство.  Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвиква явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Моделът Cinetik е със сменяеми лещи. Моделът е с няколко лещи: 1 : Zone Grey Cat.3 - сиви лещи, подходящи за слънчево време, категория филтър 3 2: Zone Yellow Cat.0 - жълта плака, подходяща за дни с намалена видимост 3: Zone Clear Cat.0 - прозрачна плака,  Рамка - черно мат / синьо База - 8 Размер на лещите - 61,6 х 38,8мм Дължина на рамката - 134мм Тегло - 22гр Моделът Cinetik е с кутия Cebe и кърпичка за почистване на очилата Ref. CBCINETIK14  производител: CEBE - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

97.00 лв 114.00 лв

Слънчеви очила CEBE Whisper Zone Grey Cat.3 Red AR - CBWHISP5

Моделът Whisper от колекцията на CEBE Sport Active Series е със спортен атрактивен дизайн, поликарбонатни лещи и лека рамка. Елегантен модел с всички характеристики на спортни очила. Спортните серии на очилата CEBE са предназначени за активно практикуващи спортисти, които имат нужда от гарантирана защита за очите. Гумени подложки за носа - изработени от гумен материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място при активни спортни дейности.  Червено огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Покритие от вътрешната страна на лещите, елиминира неприятните ефекти от отблясъците, което намалява умората в очите. Материал на лещите - POLYCARBONATE - всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са: твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото, осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели на Cebe предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи (поликарбонат) - Zone Grey Cat.3 Red AR Филтър категория - 3 Защита - 100% UV защита База - 8 Размер на лещите - 59 мм x 39 мм Размер на моста над носа - 18 мм Дължина на дръжката - 126 мм Рамка -  черно мат и оранжево Ref: CBWHISP5  производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

127.00 лв

Слънчеви очила със сменяеми лещи CEBE S'Track - CBSTL13

Cebe са известни с качеството на рамките и моделът S’track е чудесен пример за това. S`Track е предназначен за планински спортове, колоездене и всякакви активни спортни занимания на открито.  Моделът S`Track е разработен в сътрудничество с Sébastien Chaigneau - световен шампион в дисциплината ULTRA TRAIL. Ултра технически, ултра вентилирани, ултра стабилни - най-доброто за планинско бягане и спорт. Формата на рамката и лещите са специално разработени към оптимизиране на циркулацията на въздуха, за да се сведе до минимум замъгляването при активни спортни дейности. Гумените подложки за носа са изработени от материал, който не се хлъзга и държи очилата стабилно на място. Сменяеми лещи - бърза и функционална система за смяна на лещите, която Ви дава възможност да ползвате очилата независимо условията. Благодарение на сменящите се лещи ще можете да практикувате любимите си спортове по всяко време независимо от метеорологичните условия. Продуктите на Cébé са тествани от най-добрите спортисти в своите спортове. Това дава възможност на фирмата непрекъснато да прави промени и да усъвършенства моделите си и да предлага все по-нови и качествени модели. Дали се разхождате в парка или по склоновете на планините, на брега на морето или шофирате, слънчевите очила на Cébé са произведени да задоволят и най-взискателни стандарти.  Когато се движите по планински маршрути, трябва да се съсредоточите върху околната среда и пътя пред Вас, затова трябва да разчитате на очилата да стоят стабилно на главата без да се налага да мислите за тях и да ги пазите. За тези случаи дизайнерите от CEBE проектираха SYMBIO - изключителна концепция с V образен дизайн за перфектно рапределяне на теглото и натиска на очилата върху главата. Резултатът е висок комфорт и ниво на стабилност постигнато единствено в моделите на CEBE.  Продават се с оригинална кутия на CEBE, меко калъфче и кърпичка за почистване. Моделът е комплектован с два чифта различни лещи, които се сменят в зависимост от условията:  Zone Grey Cat.3 Silver AF - сиви лещи с огледално покритие, категория филтър 3 - използват се при интензивно слънчево греене. Zone Clear Cat.0 AF - безцветни лещи категория филтър 0 - използват се при облачно и мъгливо време с ниска осветеност. 100% UV защита База - 8 Размер на лещите - 68мм x 43,5мм  Дължина на рамката - 121мм Филтър категория: 0 - 3 Рамка -  черно мат синьо Тегло - 28гр Ref. CBSTL13 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com      ..

177.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2021