Дамски туристически обувки DACHSTEIN Grimming Gore-Tex Lady

  • Марка: Dachstein
  • Grimming Gore-Tex Lady
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 543.00 лв
  • 380.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски туристически обувки DACHSTEIN Grimming Gore-Tex Lady

Dachstein Grimming Gore-Tex Lady са сигурни и удобни дамски планински обувки за зимен туризъм, които могат да се ползват и с полуавтоматични котки. Подходящи за алпинизъм, високопланински туризъм или за преминаване на стръмни заледели участъци по време на зимен поход. Произведени 100% в Италия, обувките Dachstein Grimming Lady са съобразени със спецификите на женския крак, осигуряват стабилност и удобство при носене и надеждна водоустойчива защита,
Мембрана GORE-TEX - микро-пореста мембрана със забележителни свойства на водоустойчивост и дишане осигурява надеждна защита при всякакви атмосферни условия. Ефективността на мембраната се основава на нейните структурни характеристики - тя е изключително пореста, но порите са 20.000 пъти по-малки от една капка вода, но по-големи от молекулите на водните пари, отделящи се от тялото по време на изпотяване. Поради това, влажните пари от тялото могат да преминат навън през мембраната, докато водните капки не могат да преминат навътре. Така краката остават сухи и охладени по време на активно движение. В покой, материалът предлага комфортно затопляне.
Материал на обувката - комбинация от кожа Perwanger® и Cordura® обработени с хидрофибно покритие, което добавя допълнителна водоустойчивост.
Perwanger® е висококачествена кравешка кожа, която отговаря на най-високите стандарти за устойчивост срещу пропускане на вода, дълготрайност и устойчивост на износване.
Cordura® е високотехнологична материя, създадена от DuPont® за изработката на изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здравина и надеждност. Продуктите, изработени от Cordura® са високоустойчиви на протриване, протъркване, разкъсване и износване. 
Подметка - Vibram® Mulaz осигурява перфектно сцепление на различни повърхности. Мека и гъвкава междинна подметка за повече комфорт при ходене по каменисти терени. Голяма контактна предна част на подметката със зона за катерене.
Твърда част с профил за поставяне на котки в задната част на подметката. Ширината на каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена. 
Цял устойчив на износване гумен борд около цялата обувка предпазва кожата при триене в скалите. Допълнителен гумен протектор отпред на обувката за допълнителна защита. 
Затягането на връзките започва ниско от пръстите и дава възможност обувката да се стегне много добре така, че крака да бъде в максимално стабилна и сигурна позиция.
Тегло - 1202гр / чифт
Ref. 311792-5033
производител: Dachstein - Австрия (произведени в Италия) 

Dachstein

Още от Dachstein

Мъжки туристически обувки DACHSTEIN Grimming Gore-Tex black

Dachstein Grimming са сигурни и удобни планински обувки за зимен туризъм, които могат да се ползват и с полуавтоматични котки. Подходящи за алпинизъм, високопланински туризъм или за преминаване на стръмни заледели участъци по време на зимен поход. Произведени 100% в Италия, обувките Dachstein Grimming осигуряват надеждна водоустойчива защита и стабилност и удобство при носене. Мембрана GORE-TEX - микро-пореста мембрана със забележителни свойства на водоустойчивост и дишане осигурява надеждна защита при всякакви атмосферни условия. Ефективността на мембраната се основава на нейните структурни  характеристики - тя е изключително пореста, но порите са 20.000 пъти по-малки от една капка вода, но по-големи от молекулите на водните пари, отделящи се от тялото по време на изпотяване. Поради това, влажните пари от тялото могат да  преминат навън през мембраната, докато водните капки не могат да преминат навътре. Така краката остават сухи и охладени по време на активно движение. В покой, материалът предлага комфортно затопляне. Материал на обувката - комбинация от кожа Perwanger® и Cordura® обработени с хидрофибно покритие, което добавя допълнителна водоустойчивост. Perwanger® е висококачествена кравешка кожа, която отговаря на най-високите стандарти за устойчивост срещу пропускане на вода, дълготрайност и устойчивост на износване. Cordura® е високотехнологична материя, създадена от DuPont® за изработката на изделия, подложени на тежка експлоатация и изискващи особена здравина и надеждност. Продуктите, изработени от Cordura® са високоустойчиви на протриване, протъркване, разкъсване и износване.  Подметка - Vibram® Mulaz осигурява перфектно сцепление на различни повърхности. Мека и гъвкава междинна подметка за повече комфорт при ходене по каменисти терени. Голяма контактна предна част на подметката със зона за катерене. Твърда част с профил за поставяне на котки в задната част на подметката. Ширината на каналите между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.  Цял устойчив на износване гумен борд около цялата обувка предпазва кожата при триене в скалите. Допълнителен гумен протектор отпред на обувката за допълнителна защита.  Затягането на връзките започва ниско от пръстите и дава възможност обувката да се стегне много добре така, че крака да бъде в максимално стабилна и сигурна позиция. Тегло - 1242гр / чифт Ref. 311790-1300 производител: Dachstein - Австрия (произведени в Италия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

380.00 лв 543.00 лв

Мъжки туристически обувки DACHSTEIN Torstein Gore-Tex brown

Torstein Gore-Tex са супер стабилни високи трекинг обувки проектирани за трудни преходи с тежка раница. Независимо дали сте по високите склонове на планината, на дълга обиколка от хижа до хижа или труден трекинг, Torstein ще ви осигури оптимална поддръжка и защита при всякакви условия и всеки терен. Подходящ за есен, зима и пролет. Високата конструкция на обувката и разположението на връзките осигурява плътно прилягане и затягане, поддържа крака стабилно и предпазва глезена при движение с тежка раница по неравни терени. Здрави метални кукички за стягане на връзките. Метална кукичка за закачане на гетите. Най-горната част на обувката в зоната на глезена е направена от по-мек материал (произведен от Loden Steiner в Schladming), който осигурява повече комфорт при ходене по стръмни пътеки.  Dachstein използва материали с най-високо качество за изработването на обувките си.  Здрава и износоустойчива кожа Nubuck, комбинирана с високофункционална водоустойчива и активно дишаща мембрана GORE-TEX прави тази обувка абсолютно водонепромокаема, което е задължително при многодневни преходи и бързо променящите се условия в планината.  Мембрана GORE-TEX - ефективността на мембраната се основава на нейните структурни характеристики - изключително   пореста, порите са 20.000 пъти по-малки от една капка вода, но около 700 пъти по-големи от молекулите на водните пари,   отделящи се от тялото по време на изпотяване. Поради това, влажните пари от тялото могат да преминат навън през  мембраната, докато водните капки и пари не могат да проникнат навътре. И все пак мембраната GORE-TEX има отлични дишащи свойства за да осигури подходящ микроклимат за краката.  Трикомпонентната подметка Vibram® LightWolf е идеална за дълги преходи. Проектирана със среден омекотен слой Vibram®   LightWolf е готова за предизвикателствата на постоянно променящата се повърхност на планинския терен. Грайфера на подметката осигурява добро сцепление на различни повърхности.  Цял борд от износоустойчива микропореста гума Lorenzi eFoam предпазва обувката от износване при ходене по скалисти и каменисти места.  Тъй като Dachstein държат изключително на качеството, модела Torstein GTX се произвежда в Европа. Тегло - 1380гр за размер 42.5 Цвят - кафяв Ref. 311807/4063 производител: Dachstein - Австрия © alpinsport-bg.com  ..

349.00 лв 498.00 лв

Мъжки туристически обувки DACHSTEIN Torstein Gore-Tex brown oasis

Torstein GTX е супер стабилна висока трекинг обувка проектирана за трудни преходи с тежка раница. Независимо дали сте по високите склонове на планината, на дълга обиколка от хижа до хижа или труден трекинг, Torstein ще ви осигури оптимална поддръжка и защита при всякакви условия и всеки терен. Подходящ за есен, зима и пролет. Високата конструкция на обувката и разположението на връзките осигурява плътно прилягане и затягане, поддържа крака стабилно и предпазва глезена при движение с тежка раница по неравни терени. Здрави метални кукички за стягане на връзките. Най-горната част на обувката в зоната на глезена е направена от по-мек материал (произведен от Loden Steiner в Schladming), който осигурява повече комфорт при ходене по стръмни пътеки.  Dachstein използва материали с най-високо качество за изработването на обувките си.  Здрава и износоустойчива кожа Nubuck, комбинирана с високофункционална водоустойчива и активно дишаща мембрана GORE-TEX прави тази обувка абсолютно водонепромокаема, което е задължително при многодневни преходи и бързо променящите се условия в планината.  Мембрана GORE-TEX - ефективността на мембраната се основава на нейните структурни характеристики - изключително пореста,   порите на мембраната са 20.000 пъти по-малки от една капка вода, но около 700 пъти по-големи от молекулите на водните пари, отделящи се от   тялото по време на изпотяване. Поради това, влажните пари от тялото могат да преминат навън през мембраната, докато водните капки и пари не могат да проникнат навътре. И все пак мембраната GORE-TEX има отлични дишащи свойства за да осигури подходящ микроклимат за краката.  Трикомпонентната подметка Vibram® LightWolf е идеална за дълги преходи. Проектирана със среден омекотен слой Vibram®   LightWolf е готова за предизвикателствата на постоянно променящата се повърхност на планинския терен. Грайфера на подметката осигурява добро сцепление на различни повърхности.  Цял борд от износоустойчива микропореста гума Lorenzi eFoam предпазва обувката от износване при ходене по скалисти и каменисти места.  Тъй като Dachstein държат изключително на качеството, модела Torstein GTX се произвежда в Европа. Тегло - 1380гр за размер 42.5 Цвят - кафяв Ref. 311807/5086 производител: Dachstein - Австрия © alpinsport-bg.com  ..

349.00 лв 498.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: туристически обувки, дамски туристически обувки, Dachstein, туристически обувки Dachstein, дамски туристически обувки Dachstein,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2021